Blog

Mortgage Blog

Bahçe/balkon aydınlatması

Bahçe/balkon aydınlatması

Bahçe/balkon aydınlatması

Yaza yavaş yavaş veda ettiğimiz ve sonbaharı karşıladığımız bugünlerde, kış ayları boyunca hasretini çekeceğimiz bahçe ve balkon sefalarının tadını çıkarmaya devam ediyoruz. Dinlendirici sonbahar akşamlarında bolca vakit geçireceğiniz bahçe ve balkonlarınıza renk, keyfinize keyif katacak aydınlatma önerilerimize göz atmanızı öneririz.

Mumlar

Korkulukların üzerine yerleştireceğiniz küçük ve dekoratif mumlarla balkonunuza romantik bir hava katabilir ve loş bir ortamda keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Eğer bir süs havuzunuz varsa, akşamları havuzunuzda yüzdüreceğiniz küçük mumlarla bahçenizde ilham verici bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Gaz lambaları

Bir zamanlar evlerin vazgeçilmez eşyaları arasında yer alan gaz lambaları bugün artık sadece nostaljik bir aksesuar. Görenleri yıllar öncesine götüren bu güzel lambalardan balkonunuzun duvarına asabilir, hem nostaljik hem de keyifli bir ortam yaratabilirsiniz.

Japon fenerleri

Farklı renk seçenekleri ve şık görünümleriyle oldukça sık tercih edilen bahçe aydınlatmalarından biri de Japon fenerleri. Bu fenerleri balkonunuzdaki ampule giydirebileceğiniz gibi, içine yerleştireceğiniz bir mumla bahçenizde de kullanarak daha şık mekânlar oluşturabilirsiniz.

Yerden aydınlatma

Geniş ve yeşil bir bahçeniz varsa ağaçlarınızı, süs bitkilerinizi ve hatta balkonunuzu zeminden aydınlatma kullanarak ortaya çıkarabilirsiniz. Böylelikle mekâna derinlik katarak da son derece şık bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

Tüm bu önerilerin yanı sıra, evinizdeki kullanmadığınız kavanoz, şişe gibi eşyalardan da harika aydınlatma çözümleri üretebilirsiniz. Bu sayede hem eğlenceli vakit geçirip hem de bahçe ve balkonlarınızın atmosferini değiştirebilirsiniz.

Etiketler : mortgage,konut kredisi,ev kredisi

BaşvurHızlı Erişim

Biz Sizi Arayalım

Bahçe/balkon aydınlatması
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, T. Garanti Bankası A.Ş. olarak, Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel bilgilerinizin aşağıda açıklandığı çerçevede; kaydedilecek, saklanacak, güncellenecek, mevzuatın izin verdiği durumlarda 3. kişilere açıklanabilecek / devredilebilecek, sınıflandırılabilecek ve KVKK’da sayılan şekillerde işlenebilecektir.

Kişisel verilerin işlenme amaçları ve hukuki sebepleri; Bankacılık Kanunu ve diğer mevzuat kapsamında acente sıfatıyla sunabileceklerimiz de dahil olmak üzere her türlü ürün ve hizmetlerde kullanılmak; işlem sahibinin bilgilerini tespit için kimlik, adres ve diğer gerekli bilgileri kaydetmek; elektronik (SWIFT, internet / mobil bankacılık vs.) veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek; mevzuat, BDDK, TCMB ve diğer otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak; talep edilen / diğer bankamız ürün / hizmetlerini sunabilmek ve akdettiğiniz sözleşmenin gereğini yerine getirmektir.

Yukarıda belirtilen amaçlarla, kişisel verilerin aktarılabileceği kişi / kuruluşlar; Bankacılık Kanunu ve diğer mevzuat hükümlerinin izin verdiği kişi veya kuruluşlar; bunlarla sınırlı olmamak üzere 5411 sayılı Bankacılık Kanunu madde 73 / 4’te sayılan finansal kuruluşlar ile diğer 3. kişiler; BDDK, SPK, TCMB gibi kamu tüzel kişileri; ana hissedarımız, doğrudan / dolaylı yurtiçi / yurtdışı iştiraklerimiz; bankacılık faaliyetlerimizi yürütmek üzere hizmet aldığımız, işbirliği yaptığımız, program ortağı kuruluşları, yurtiçi / yurtdışı bankalar ve diğer 3. kişilerdir.

Kişisel verilerin toplanma yöntemi; Genel Müdürlük, Şubeler, kiosklar, ATM’ler, internet şubesi ve çağrı merkezi gibi kanallar aracılığıyla kişisel verileriniz sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanabilir.

KVKK’nın 11. maddesi gereği haklarınız; Bankamıza başvurarak, kişisel verilerinizin; a) işlenip işlenmediğini öğrenme, b) işlenmişse bilgi talep etme, c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme, d) eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme, e) KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme, f) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme, g) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahipsiniz. Bu kapsamdaki haklarınız 07.10.2016 tarihi itibarıyla yürürlüğe girecektir.

Kapat